Dani Alves áldozata elmondta, pontosan mit tett vele a futballista

Először kerültek nyilvánosságra részletek arról, hogy a hölgy szerint mi történt.


Immáron több, mint száz napja van rácsok mögött Dani Alves, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuális erőszakot követett el egy barcelonai Night Clubban január közepén.

Az egykor még futballtudásával rivaldafénybe kerülő brazil játékosnak eddig kétszer utasították el kérelmét az ideiglenes szabadlábra helyezéssel kapcsolatban, azonban ügyvédjével nem adják fel, bíznak benne, a következő hetekben kedvező fordulatot vehet az ügy ebben a tekintetben is és óvadék ellenében kijöhet a börtönből.

 

 

Helyzetét azonban biztos nem könnyíti, hogy a Mundo Deportivo által most nyilvánosságra hozott dokumentumokban állítólag arról van szó, mit mondott azzal a bizonyos estével kapcsolatban az áldozata.

„Feljött hozzám és azt mondta, „nem tudod ki vagyok?”, és én azt mondtam nem. Azt válaszolta „az én nevem Dani, Petanquet játszom a Hospitaletben”. Emlékszem, megfogta a kezem és lejjebb csúsztatta a testén. Újra azt mondta, hogy menjek vele. Nemet mondtam.”

„Nagyon megijedtem és arra gondoltam, „mi lesz ha valamit az italomba tesz?” Mi lesz, ha valamit csinál a barátommal? Rengeteg minden futott át az agyamon rendkívül rövid idő alatt.”

„Emlékszem felhúzta a ruhám és magára ültetett. Emlékszem azt mondtam neki, hogy „én nem tudok, nem tudok, mennem kell, nem akarom”, erre ő sok mindent mondott. Később, mikor lerakott a földre, emlékszem sokkos állapotban voltam. Nem tudtam mit kéne tennem.”

A hölgy személyének kilétét azóta is titok övezi, mivel mindent elkövetnek a biztonságának megóvása érdekében. Dani Alves tagadja az erőszak tényét, szerinte az együttlét egy kölcsönös megegyezésen alapult.

 

 

A Barcelona korábbi klasszisának nem csak a karrierje ment rá az ügyre, de második felesége is azonnal kiadta az útját, míg ha bebizonyosodik bűnössége a bíróságon, súlyos börtönévek elé nézhet, hisz ragyogó karrier ide, legenda státusz oda, még Spanyolországban sem tolerálják, ha valaki egy nővel erőszakoskodik.

Borítókép: getty images south america /  Jam Media
 

Videók