"Csak akkor nem szereted Cristiano Ronaldót, ha féltékeny vagy"

Kőkemény vélemény, egyetértetek?


A korábbi portugál válogatott labdarúgó, Costinha, úgy gondolja, hogy "csak akkor nem lehet szeretni Cristiano Ronaldót, ha féltékeny vagy."

A 45 éves Costinha Ronaldo csapattársa volt a válogatottban, amikor a 2004-es Európa-bajnokságon a döntőig meneteltek, ahol Görögországgal szemben alulmaradtak hazai közönség előtt.


A korábbi Porto és Atlético Madrid középpályás úgy véli, hogy Cristiano rendkívül keményen dolgozott azért, hogy ezen a szinten legyen, és már fiatalon is rengeteg kérdést feltett az idősebb, tapasztaltabb játékosoknak a fejlődése érdekében. Ronaldo a Manchester United játékosaként rengeteget fejlődött, ami nagyban Sir Alex Ferguson érdeme.


Fotó: John Peters/Manchester United via Getty Images

Costinha úgy vélekedik, hogy aki igazán szereti a futballt, annak egyszerűen muszáj szeretnie a Juventus támadóját, Cristiano Ronaldót.

"Azonnal látni lehetett, hogy a legjobb lesz. Megtanulta, hogy érje el, hogy ekkora sztár legyen. Lenyűgöző. Olyan játékos, aki mindig tisztelte az idősebb generációt, sok kérdést tett fel annak érdekében, hogy jobbá váljon. Lépésről lépésre megszerezte a helyét a csapatban, és Portugália nagyon sokat nyert a személyiségével és a vezetőképességével."

"Keményen dolgozik. Nem ül, és várja míg a sikerek az ölébe hullanak. Folyamatosan keresi a lehetőséget, hogy jobb játékos legyen."


Fotó: Alex Livesey/Getty Images

"Ha azt hallja, hogy az emberek az állítják, hogy az ellenfélnél valaki jobb, mint ő, akkor úgy érzi, hogy meg kell mutatnia a világnak, hogy ki tényleg a világ legjobbja. Sir Alex Ferguson alatt rengeteget fejlődött, sokkal agresszívabb lett. Megtanította neki, hogy mikor kell átadnia a labdát. Nem lehet nem szeretni Ronaldót, csak akkor, ha féltékeny vagy rá. Alázatos, és nagyon örülök a sikereinek. Láttam hogy válik a legjobbá, és portugálként rendkívül büszke vagyok a honfitársamra."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Videók