Courtois: "Mourinho már felhívott"

Thibaut Courtois, az Atlético Madrid belga válogatott kapusa egy interjúban elmondta, anyaklubja, a Chelsea vezetőedzője, José Mourinho nem rég felhívta őt.


Egyelőre kérdés, mi lesz a sorsa az Atlético Madriddal páratlan szezont futó, a legjobb spanyolországi kapusnak járó Zamora-trófeát zsinórban másodszor megkapó Thibaut Courtois sorsa a következő szezonban.

Mint ismert, a jelenleg a belga válogatottal a világbajnokságra készülő hálóőr immáron második éve a Chelsea kölcsönjáékosaként szerepel Spanyolországban, hiszen a londoniak első számú kapusa évek óta Petr Cech. A belga jó formája miatt viszont visszatérő téma, hogy akár már a közeljövőben átveheti cseh kollégája helyét az angolok kapujában.

"Még a Barcelona elleni bajnoki előtt kaptam egy telefonhívást José Mourinhótól. Az, hogy miről beszéltünk, maradjon a mi kettőnk titka. Még két éves szerződés köt a Chelsea-hez, épp ezért nincs itt az ideje, hogy bármilyen átigazolásról beszéljünk" - mondta egy belga lapnak a kapus, akinek értékét a transfermarkt.de 25 millió euróra becsüli.

Videók