Címvédés: bajnok lett a volt fradista, Nikolics gratulált - kép

Megvédte bajnoki címét az Ekstraklasában a Legia Warszawa labdarúgócsapata.


Az utolsó fordulóban 0-0-át játszott a végül harmadikként záró Lechia Gdanskkal a Nagy Dominikot 84 percig soraiban tudó varsói együttes. A címvédő így két ponttal előzte meg a Lech Poznan ellen 2-2-re végző Jagielloniát. A kiélezett küzdelmet mi sem mutatja jobban, mint hogy a bajnok 44 ponttal zárt, mögötte az egyaránt 42 pontos Jagiellonia, Lechia és Lech trió közötti az alapszakaszbeli helyezés döntött.
 
A végeredmény: 1. Legia Warszawa 44 pont, 2. Jagellonia 42, 3. Lechia Gdansk 42
 
Nagy Dominik a felsőházban négy találattal segítette a Legiát, melynek sikeréből még az ősszel Nikolics Nemanja is kivette a részét. Érdekesség, fél szezon alatt szerzett 13 góljánál az egész ligát tekintve csak két játékos szerzett többet az idényben.
 
A már Chicagóban játszó Nikolics nem is felejtett el üzenni korábbi társainak, gratulálva a számára is aranyat érő teljesítményhez.
 

Bravó, Legia! Örülök, hogy bajnok lett a csapat

Bravó, Legia! Örülök, hogy bajnok lett a csapat és ennek a sikernek én is részese voltam, így a varsói másfél év alatt két aranyat nyertem. És 13 góllal végül a holtversenyben élen végző duó mögött a második helyen zártam. Gratulálok fiúk a bajnoki címhez, külön Nagy Domoniknak is, akire hiszem, hogy szép karrier vár Varsóban!

Videók