Bombahír: megvan Beckham új csapata?

David Beckham menedzsmentje megkereste az Ausztrál Labdarúgó Szövetséget (FFA), hogy az angol sztár tudna-e a most zajló idényben tíz mérkőzés erejéig csapatot találni az országban.


Az FFA pénteki közleményében kiemeli, hogy a tárgyalások még kezdeti stádiumban vannak, de az érdeklődést jelzésértékűnek tartják arra vonatkozóan, hogy az ausztrál bajnokság színvonala egyre inkább emelkedik. A mostani szezontól kezdve az A-League-ben szerepel például az olasz Alessandro Del Piero (Sydney FC) vagy az angol Emile Heskey (Newcastle) is.

A 37 éves Beckham jelenlegi klubja, a Los Angeles Galaxy érdekelt az észak-amerikai liga (MLS) elődöntőjében, de ott az idény két hét múlva véget ér. A világhírű játékos a téli szünetet szeretné valamelyik ausztrál együttesnél tölteni.

A hír kapcsán a játékos menedzsmentje is megszólalt: a futballistának nincs olyan terve, hogy Ausztráliában szerepeljen, ugyanakkor a világ számos pontjáról mindig van érdeklődés a leigazolására. Beckham jelenleg teljes figyelmével az észak-amerikai liga (MLS) rájátszására összpontosít, hiszen klubja, a címvédő Los Angeles Galaxy az elődöntőben érdekelt.

Videók