Bernardo Silva is elmondta a véleményét a Messi-Ronaldo vita kapcsán

A Manchester City játékos másképp foglalt állást az ügy kapcsán, mint sokan mások.


Bernardo Silva is megvitatta a Lionel Messi és Cristiano Ronaldo közötti vitát, de nem adott egyértelmű választ az örök kérdés kapcsán, hogy ki a jobb játékos.

A Manchester City középpályása örül, hogy együtt játszhat Ronaldóval a portugál nemzeti csapatban, de a Barcelona ikonját, Lionel Messit is nagyra értékeli.

Amikor arról kérdezték, hogy kit tart jobbnak, nem adott konkrét választ, ehelyett azt mondta, hogy áldottnak kellene éreznünk magunkat, hogy abban a korban élünk, amikor láthatjuk őket futballozni.

"Ez egy olyan vita, amely nem vitatható. Úgy gondolom, hogy kiváltságosnak kell érezzük magunkat, hogy láthatjuk őket játszani. Mindketten a világ legjobb játékosai közé tartoznak."


Fotó: Gualter Fatia/Getty Images

Ugyanakkor Silva örökké hálás lesz azért, hogy az ötszörös aranylabdás Ronaldóval együtt játszhatott, és hogy párszor a segítségére lehetett.

"Valami különleges és egyedi lesz az, amikor elmondom a gyerekeimnek és az unokáimnak, hogy a pályán segíteni tudtam neki. Példakép a pályán és azon kívül is. A válogatottnál reggel edzünk, délután mindenki kártyázik vagy PlayStationon játszik, de ő edzőterembe megy inkább. A nagy pillanatokban, amikor a leginkább szükség van rá, mindig ott van."

Sport365.hu - "Messi magasabb szinten van, mint bármely más játékos, akit valaha láttam"

Alex Morgan szerint a Barcelona argentin klasszisa, Lionel Messi mindenkinél magasabb szintet képvisel. Számos más labdarúgóhoz, edzőhöz és a futballban jártas szakemberhez hasonlóan, Morgant is megkérték, hogy hasonlítsa össze a jelen labdarúgásának két kiemelkedő klasszisát. "Azt kell, hogy mondjam Messi." - mondta az ESPN-nek az amerikai női labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Jan Kruger/Getty Images

Videók