Beckhamék zöld utat kaptak a saját stadion építéséhez Amerikában

David Beckham és üzleti partnerei egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy Miamiba tervezett labdarúgócsapatuk bekapcsolódjon az észak-amerikai liga (MLS) küzdelmeibe.


A Miami-Dade megyei elöljárók ugyanis jóváhagyták annak a háromhektáros teleknek az eladását, amelyre a Beckham-csoportnak szükség volt saját stadionjuk felépítéséhez. Beckhamék - akik több mint 9 millió dollárt (2,46 milliárd forint) fizettek a területért, és 2013 óta dolgoznak a projekten - az immár kilenchektáros területen 25 ezer néző befogadása alkalmas stadiont emelnének.

 
Miami korábbi MLS-együttese, a Fusion négy idényen át szerepelt a ligában. Találkozóit azonban a közeli Fort Lauderdale-ben játszotta, az alacsony nézőszám és bevételek miatt pedig 2001-ben befejezte a működését.
 
Jövőre két együttes csatlakozhat a jelenleg 22 csapatos MLS-hez. A Los Angeles FC biztosan ott lesz a rajtnál, míg a liga vezetőségétől korábban szintén zöld jelzést kapott miami csapat körül - elsősorban a saját stadion hiánya miatt - nagy a bizonytalanság.

London: puszta kézzel ment neki a focihuligán a terroristáknak " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A mandiner.hu cikkét változtatás nélkül közöljük. „Egy magányos Millwall-drukker magára vonta a szombati londoni késelő terroristák figyelmét, hogy mások elmenekülhessenek a helyszínről. „A szart is ki akartam verni belőlük" - mondja utólag. Őt is megkéselték, de túlélte.

Videók