Beckham: Messi magasabb szintet képvisel Ronaldónál

Az angol legenda is elmondta a véleményét az örök vita kapcsán.


David Beckham úgy véli, hogy Cristiano Ronaldo nem éri el a Barcelona szupersztár, Lionel Messi szintjét.

A 44 éves labdarúgó-legenda 2013-ban állt szemben a hatszoros aranylabdás argentin zsenivel, még amikor a PSG színeit képviselte. A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében mérkőztek meg, Messi és Beckham is csak a cserepadról szállt be azon a találkozón, ami végül 1-1-es döntetlenre végződött.


Fotó: Clive Rose/Getty Images

A Télam argentin hírügynökség megkérte Beckhamet, hogy mérlegelje a Cristiano és Messi közti rivalizálást, mondván, hogy melyik a jobb labdarúgó. A korábbi Manchester United és Real Madrid ikon azonban kijelentette, hogy "lehetetlen", hogy legyen még egy olyan játékos, mint Messi.

"Messi egy különleges, egyedi játékos, nem lesz még egy hozzá hasonló. Cristiano és ő mindenki felett állnak, bár Ronaldo nem ér fel Lionelhez."

Paris Saint Germain vs Barcelona 2-2 | LIONEL MESSI MEETS DAVID BECKHAM - 2013

(null)


Messi a pályán volt az első mérkőzésük során is, amikor a Barcelona 2-2-es döntetlent ért el a Parc des Princes-ben. A vezető találatot megszerző argentin kapitányt azonban sérülés miatt le kellett cserélni.

"Jobbak voltunk, előnyben éreztük magunkat egészen addig, míg nem jött Messi és gólt szerzett. A korom ellenére akkor is nagyon szerettem játszani magas szinten, de veszíteni egyáltalán nem tudtam. A csapatunk jól játszott. Mindkét mérkőzésen olyan dolgokat tettünk, amelyekre büszkék lehetünk. Nem veszítettünk a Barcelona ellen, ami motiváló volt számunkra."


Fotó: Michael Reaves/Tim Clayton/Daniele Badolato/Getty Images

Beckham a 2012-2013-as idényre emlékezett vissza, amikor a két csapat Párizsban 2-2-es döntetlent játszott, majd Barcelonában 1-1-et.

Sport365.hu - Megvan David Beckham első bombaigazolása?!

David Beckham rendkívül elfoglalt az elmúlt időben, hiszen folyamatosan építi az Inter Miami FC jövőjét. Ráadásul minden jel arra mutat, hogy a visszavonult labdarúgó meggyőzte a brazil szupersztárt, hogy egyszer nála játsszon majd. De, ehhez még el kell telnie pár évnek, míg a PSG klasszisa Amerikába költözik.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Michael Reaves/Getty Images

Videók