Az Everton vinné az Olympiakosz magyar kapusát

Az Everton már érdeklődöttt korábban is Megyeri Balázsért, az Olympiakos magyar kapusának ügynöke pedig elismerte, hogy az angol klub ismét ajánlatot tett érte.


A Skyports beszámolója szerint Megyeri Balázs ügynöke elismerte: az Everton azután, hogy a nyári átigazolási időszakban ajánlatot tett a játékosért, ismét érdeklődik iránta. Akkor Megyeri úgy döntött, hogy marad Görögországban, hiszen biztos helye volt a kezdőben és csapata sem akarta, hogy elmenjen.

Utána azonban fordulatot vett a helyzete, mivel a Manchester United volt hálóőre, Roy Carrol visszanyerte korábbi formáját. Mivel azonban a brit lesérült, a 22 éves magyar kapusra ismét számít a klubja. Hrutka jános, Megyeri ügynöke azt is elmondta: az Everton mellett a Schalke és spanyol csapatok is érdeklődnek a játékos iránt.

"Az ősszel Balázs tagja volt a görög kupa és a Bejnokok Ligája keretnek, de kevesebbet játszott, mint valaha korábban. Érdeklődnek iránta a Premier League-ből, a Schalkétól, és a spanyol bajnokságból is, de most az Olympiakosznál is szerencsés fordulatot vett helyzete. A következő hét fontos lesz jövője szempontjából, mivel Magyarország nemzetközi mérkőzést játszik, ami emelheti Balázs értékét."

Videók