Az "Alves-ügy" áldozatának első mondata: nagyon fájt

További hírek az "Alves-ügyről".


További hírek az "Alves-ügyről". A La Vanguardia nyilvánosságra hozta az első mondatot, amelyet a Dani Alves által elkövetett bántalmazás állítólagos áldozata mondott a barcelonai Sutton éjszakai klub december 30-i, fenntartott helyiségének mosdójában történt találkozás után.

A fent említett média szerint a focista elhagyta a helységet, és pillanatokkal később a hölgy is, aki unokatestvéréhez fordulva kínjában azt mondta: „elmegyünk innen”. Amikor kiléptek a diszkóból, majd felvették a kabátjukat, a 23 éves lány könnyekben tört ki, és azt mondta: „nagyon fájt.”

Ez a két mondat azután került napvilágra, hogy az állítólagos áldozat két barátja február 3-án, pénteken megjelent a Ciutat de la Justicia bíróságán, ahová a Mossos d'Esquadra védelme alatt érkeztek, hogy megvédjék és megőrizzék személyazonosságukat. A két fiatal nő emlékeztette a bírót arra, hogy aznap reggel hogyan léptek be a Sutton éjszakai klub privát szobájába, és hogyan ültek Alves és barátja asztalához, akivel beszélgettek.

Borítókép: Adria Puig/Anadolu Agency a Getty Images

Videók