Átigazolás: Dzsudzsák Balázs két lehetősége

Arab oldalak számoltak be a friss fejleményekről.


Két arab portál, az alkhaleej.ae és a gulf365.co is arról ír, hogy az al-Vahdától távozó Dzsudzsák Balázs két opció közül választhat: vagy az arab világban marad, és akkor kerülhet képbe a Sabab al-Ahli Dubai FC vagy országot vált és az angol élvonalba szerződik... - vette észre az nso.hu.
 
A Dzsudzsák Balázsról szóló, legfrissebb arab sajtóhírek a szélsőt idézve számolnak be arról, hogy a Perzsa-öböl országaiból és más térségből is van ajánlata és néhány napon belül, legkésőbb a következő héten eldől, hol folytatja a pályafutását.
 
Az nem derül ki a cikkekből, hogy Dzsudzsák milyen forrásnak nyilatkozott és a szélső nem is említ konkrétumokat, még arra a sajtóhírre sem reagál, amely a múlt héten jelent meg vele kapcsolatban, és arról szól, hogy a Sabab al-Ahli Dubai FC szerződtetné a megsérült brazil támadó, Luvannor pótlására. Arról beszél, hogy szép pillanatokat élt át az elmúlt két évben az al-Vahdával, melyeket nem fog elfelejteni, csak azt sajnálja, hogy nem tudott bajnoki címet nyerni a csapattal, hiszen kétszer is a második helyen zártak, ellenben nyertek ligakupát (Öböl-kupa), Szuperkupát és Elnök-kupát is.
 
Az alkhaleej.ae és a gulf365.co által is közölt cikk szerint Dzsudzsáknak az arab lehetőségek mellett az angol Premier League-ből is van egy konkrét ajánlata. Klubot nem említenek a források, nyáron szigetországi oldalakon a Newcastle-nek és a Cardiff Citynek ajánlották, de tárgyalásokról nem érkeztek hírek.

Videók