Alves új ügyvédje is megszólalt

Ezért változtatta meg a vallomását többször is a brazil hátvéd.


Nem meglepő, hogy Dani Alvest szkeptikusan fogadták, miközben megvédte ártatlanságát a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakkal szemben, mivel folyamatosan változtatta a történetét.

Alvest egy hete letartóztatták Barcelonában, miután december 30-án egy éjszakai klubban történtek miatt vádat emeltek ellene. Azóta börtönök között ingázik, és egyre nagyobb az aggodalom a mentális egészségével kapcsolatban.

Mivel az ügy részletei rendszeresen kiszivárognak, kiderült, hogy Alves többször is megváltoztatta az azon az éjszakán történt eseményekről szóló vallomását. Először azt állította, hogy nem ismerte a szóban forgó nőt, de megváltoztatta a történetét, amikor bizonyítékokat találtak róla, amelyeken együtt szerepel a személlyel. Az MD szerint öt éve tartó párja, Joana Sanz mostanra minden Alvesről szóló posztot eltávolított az Instagram-fiókjáról. Sanz kezdetben támogatta Alvest a közösségi médiában, míg volt felesége azt mondta, Alves "soha, de soha nem tenne ilyet".

Az elmúlt héten Alves megváltoztatta képviseletét, Cristobal Martell pedig már meg is látogatta őt a börtönben, és kifelé menet nyilatkozott a sajtónak. Martell azt állítja, hogy Alves ellentmondásos története annak köszönhető, hogy megpróbálta eltitkolni a Sanznak való hűtlenségét, de a szexuális aktus beleegyezésen alapult.

Borítókép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto a Getty Images

Videók