A PSG edzője belefáradt a Neymar kérdésbe

Sok kritika éri mostanában a brazilt.


A Paris Saint-Germain trénere, Thomas Tuchel ismételten biztosította bizalmáról Thiago Silvát és Marquinhost, de elutasította a felvetést, hogy Neymar csapatkapitány alapanyag lenne.
 
Tuchel elutasította a lehetőségét, hogy Neymarnak adja a karszalagot, amikor az Angers elleni meccsről beszélt a riporterekkel. Azonban a brazil miután ismét megcsillogtatta erényeit a pályán ismét nekiszegezték a trénernek a kérdést.
 
– Nem értem, miért beszuél mindenki erről. Van két kapitányunk, Thiago Silva és Marquinhos, ezen pedig nem változtatunk, – mondta. – Számomra, nem olyan típus, akire rábíznánk a kapitányi szerepet a karszalaggal. Ő egy technikai vezér és egy támadó. Itt van Thiago Silva és Marquinhos, akik fantasztikusak.
Fotó forrása: Eddy Lemaistre/Icon Sport via Getty Images
 
A szombati diadal az Angers ellen volt a PSG első idegenbeli sikere négy kísérletből március vége óta, és csak a második győzelmük nyolc meccs óta összességében.
 
A siker viszont nagy árat követelt, mivel Marquinhost azonnali pirossal kiállították Wilfried Kanga elleni szabálytalansága miatt 5 perccel a vége előtt, kétgólos vezetésnél.
 
Tuchel úgy érezte, a játékvezető hibázott, a büntető és a lap megítélésekor, amit Flavien Tait második próbálkozásra értékesített, mivel a büntetőt még hárította Gianluigi Buffon, mivel a tizenegyes elég lett volna.
 
– Nagyon meglepett minket a döntés, mert az a benyomásunk, hogy a szabály nem így szól. Megpróbálta elérni a labdát, és elkésett. Ez szabálytalan, de a piroslap túlzó volt – mondta. – Nyerni mindig jó. Volt egy kis szerencsénk, mert az Angersnek meg voltak a helyzetei még 0-0-nál, de nyertünk, és több jó momentumunk is volt.

Videók