A megkergült motoros volt a hét leggázabb sztorija

A sport365.hu olvasóinak szavazatai szerint az elmúlt hét legkínosabb történése a sportvilágban a túl korán örülő motorversenyző kínos esete volt.


A sport365.hu Ez gáz! című rovatának eheti kiadásában a szokásokhoz híven ismét öt kínos, ciki, egyszóval gáz történést gyűjtött össze a sportvilágából. A döntést ezúttal is olvasóinkra bíztuk, döntsék el, melyik volt a hét leggázabb sztorija.

Az első helyezést a tér és időzavarban lévő motorversenyző érte el, aki pont egy körrel hamarabb ünnepelte első helyét, mint azt ildomos lett volna. A motorjára felálló emberünk akor kapott észbe, amikor a többiek háromszoros sebességgel, az aszfaltig döntve a járművet húztak el mellette. Vélhetően a csapat tagjai nem kaptak röhögőgörcsöt, epic fail.

A második helyre a Diamantit a péniszével megzavarni kívánó angol hülyegyerek került, míg a bronzérmet a Merkel kancállárasszonyt Hitlerként ábrázoló görög szennylap produkciója kapta meg. Köszönjük olvasóinknak a szavazatokat, szerdán ismét jelentkezik népszerű rovatunk újabb öt kínos történettel.

Videók