50 ezren voltak a Boca Juniors edzésén a döntő előtt - videó

Képgalériát is mutatunk a felfoghatatlanról!


Több mint ötvenezer szurkoló volt kíváncsi a Boca Juniors labdarúgócsapatának nyilvános edzésére, ez is mutatja, hogy a futball-láz a tetőfokára hág Buenos Airesben, ahol szombaton rendezik a Libertadores Kupa döntőjének visszavágóját. A fináléban argentin párharc lesz, a Boca ellenfele fővárosi ősi riválisa, a River Plate. A két héttel ezelőtti első találkozó 2-2-es döntetlennel zárult, a második meccsre szombaton kerül sor a River Plate otthonában.
 
A legendás Bombonera Stadionban tartott tréning akkora érdeklődést váltott ki, hogy a biztonságiaknak egy idő után le kellett zárniuk a bejáratokat.
 

 A visszavágón ugyanakkor nem lehetnek ott a Boca fanatikus szurkolói, 2013 óta ugyanis biztonsági okokból az a szabály Argentínában, hogy vendégdrukkerek nem lehetnek jelen a mérkőzéseken. Buenos Airesben kis túlzással napok óta minden a szombati találkozóról szól. A feketepiacon körülbelül 4800 euróért árulják a belépőket.
 

A legrangosabb dél-amerikai kupasorozat argentin szuperdöntőjének visszavágóján 2100 rendőr lesz szolgálatban.
 
A Boca a hetedik, a River a negyedik végső diadalára hajt. A mérkőzést az nb1.hu élőben közvetíti, az idegenben lőtt gól szabálya nem játszik.

Videók