Szombati átigazolási körkép - a Barcelona megegyezett Marcos Alonsóval

Kövesse a legfrissebb átigazolási pletykákat és megkötött üzleteket egy helyen, folyamatosan frissülő összeállításunk segítségével!


Üdvözlünk mindenkit a Sport365 átigazolási körkép sorozatában. Minden nap egy külön cikket áldozunk arra, hogy megpróbáljuk összeszedni a legfrissebb híreket, pletykákat és hivatalos bejelentéseket a labdarúgás világából.

Az átigazolási piac már javában zajlik, nézzük mik a legfrissebb hírek ma, augusztus 6-án:

22:00: A Barcelona akkor is Bernardót akarja, ha De Jong marad. Lewandowski és Kounde szerződtetése után a Barcelona továbbra is eltökélt Bernardo Silva leigazolása mellett. A Sport szerint a "Gránátvörös-kékek" prioritása, hogy leigazolja a Manchester City játékosát, még akkor is, ha Frenkie de Jong nem távozik ezen a nyáron.

21:00: A Bayern München német válogatott játékosa, Leroy Sané visszatérhet Angliába. A jelentések szerint a Manchester United érdeklődik iránta.

19:36: A WIjnaldum a Romához szerződött. A holland középpályás már aláírta szerződését az olasz klubbal, melyben a 25-ös mezszámmal szerepel majd.

15:45: Edinson Cavani már csak egy lépésre van attól, hogy 18 hónapos szerződést írjon alá az argentin óriással, a Boca Juniorsszal. 

14:30: A Sport jelentései szerint a Chelsea készen áll a barcelonai Frenkie de Jong cseréjére. A holland játékost a nyár folyamán többször is szóba hozták a Manchester Uniteddel, azonban ő nem szívesen költözne az Old Traffordra. A hírek szerint a Chelsea kész arra, hogy 70 millió eurót ajánljon a középpályásért.

14:20: A Barcelona megegyezett Marcos Alonsóval. Fabrizio Romano arról számolt be, hogy a Chelsea és a Barcelona megállapodott a játékos átigazolásáról, aki kevesebb mint 10 millió euróért költözik majd. Ő lesz a katalánok ötödik igazolása ezen a nyáron.

Átigazolási körkép - augusztus 5. (péntek)

Borítókép: sport365

Videók