Hét emberrel (!) is küzdött, de elbukta az aranyat a Fener

Négy Fenerbahce-játékost is kiállítottak a hétfő esti, Istanbul Basaksehir elleni, idegenbeli bajnoki (2-2) hajrájában, ahol még így is az utolsó pillanatig a győzelemért hajtott a címvédő, de nem járt sikerrel, és ez kellett a Galatasaray bajnoki elsőségéhez az utolsó előtti fordulóban!


 

Érdekesség, hogy ha még egy vendégfocista a kiállítás sorsára jutott volna, abban az esetben a szabálykönyv értelmében a bírónak le kellett volna fújnia a mérkőzést (előírás, hogy minimum hét játékosnak kell lennie a pályán egy csapatból).

REKONSTRUÁLJUK, MI TÖRTÉNT A HAJRÁBAN:

Hátulról, páros lábbal csúsztak rá Mehmet Topalra, aki válaszként a bokájára lépett riválisának. Azonnali piros a 84. percben, 2-1-nél.

PlasticMassiveAardwolf

Emberhátrányban is egyenlített a Fener. Aztán történt, hogy Bruno Alves valószínűleg vállal mentett a gólvonalon, de a bíró szerint kezezett. A második piros a 92. percben, 2-2-nél.

UnfinishedWeeDaddylonglegs

Caner Erkinnél elszakadt a cérna Bruno Alves kiállítása után. A harmadik piros - reklamálásért a 93. percben.

DismalUnfinishedHornedviper

Tizenegyest rontott a Basaksehir, továbbra is 2-2 volt az állás, amikor Pierre Webó akrobatikus mozdulattal rúgta fejbe a hazaiak játékosát. A negyedik azonnali piros a 96. percben. A végeredmény: 2-2.

webo

Videón a mérkőzés összefoglalója. Benne: Diego cimbalomszögből lőtt gólja (2-1), a hazaiak hosszabbításban kihagyott tizenegyese, és a jelenet, amikor a végén Raúl Meireles öt játékosnak, plusz saját kapusának íveli fel a labdát a 97. percben...

Videók