Véget ér a varázslat: Ronaldinho visszavonul

Visszavonul a profi labdarúgástól Ronaldinho, a brazil futball történetének egyik legnagyobb csillaga, ezt ügynökeként tevékenykedő testvére, Roberto Assis erősítette meg egy interjúban.


A jelenleg 37 éves Ronaldinho legutóbb a Fluminense együttesében szerepelt, de 2015 óta nincs klubja, többnyire gála és jótékonysági mérkőzéseken vállalt szerepet, illetve az FC Barcelona nagyköveteként járta a világot. Már korábban sejteni lehetett, hogy pályafutása a végéhez ért, de eddig nem volt kimondva, igaz, a játékos egyelőre nem jelentette be hivatalosan - jelentette az m4sport.hu.

 
Roberto Assis az O Globónak adott interjújában beszélt Ronaldinho terveiről. „Befejezte, véget ért a karrierje” – mondta, majd hozzátette, az oroszországi világbajnokság után szeretnének egy vagy akár több búcsúmérkőzéssel elköszönni a játékostársaktól és szurkolóktól. „Brazíliában, Európában és Ázsiában is tervezünk eseményeket” – idézi a brazil lap a testvért.
 
Ronaldinho a Gremióban kezdte pályafutását, 2001-ben igazolt a Paris Saint-Germainhez. A francia fővárost a Barcelona követte, ahol két spanyol bajnoki aranyérem mellett 2005-ben Aranylabdát, 2006-ban pedig Bajnokok Ligáját nyert. 2008-tól AC Milanban szerepelt, 2011-ben olasz bajnoki címet ünnepelhetett. 97 alkalommal szerepelt a brazil válogatottban, amellyel 1999-ben Copa Américát, 2002-ben világbajnokságot nyert.

Ezzel a bombanővel jár a PSG sztárja - kép " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Hatem Ben Arfa büszke lehet, hiszen csodaszép barátnője van. Iris Mittenaere 2017-ben megnyerte a Miss Universe szépségversenyt, míg egy évvel korábban a Miss France címet hódította el - írja a Ripost. A fiatalok egyébként egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg egymással. Ismét Cristiano Ronaldo távozásáról szólnak a pletykák.

Videók