Zidane, Conte vagy Löw? – A PSG felméri a terepet

Mauricio Pochettino helye már most nem biztos.


A Paris Saint-Germain érdeklődést mutat Zinedine Zidane, Antonio Conte és Joachim Löw iránt, mivel a jelentések szerint Mauricio Pochettino nem hozza az elvárt szintet a csapatával.

Zinedine Zidane a Real Madridtól, Antonio Conte az Intertől, míg Joachim Löw a német válogatottól távozott a nyár folyamán. A Fichajes.net azt írja, hogy mindhárom variációt felméri a PSG, akik Mauricio Pochettino leváltását fontolgatják.

A PSG úgy véli, hogy Pochettinónak nem sikerült olyan csapatot létrehoznia, amely jól futballozik, és a testület nem elégedett a fejlődéssel. Ha a klub úgy dönt, hogy meneszti az argentin szakembert, az első jelölt a helyére, Zidane. A PSG úgy véli, hogy Zidane szerződtetése miatt a 22 éves Kylian Mbappé meggondolhatja magát, és meghosszabbíthatja lejáró szerződését.

Sport365.hu - Mbappé: "Mi késztethet arra, hogy a PSG -nél maradjak? Messze vagyunk tőle ..."

A nyáron folyamán némán figyelte az eseményeket Kylian Mbappé, miközben az egész média vele foglalkozott. Most tisztázni akarta a dolgokat. Az elnök: „Ha az elnök azt mondja a világnak, hogy nem fog távozni ingyen senki... Kicsit el kezdtem aggódni, nem fogok hazudni neked. Azt mondtam magamnak: ha nem távozhatok ingyen, akkor mi lesz vlem?

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: FootTheBall.com

Videók