Ronaldo és Zidane is a francia kikötővárosban köthet ki

Meglehetősen szürreális terveket szövögetnek Marseille-ben.


A szebb napokat is megélt Olympique Marseille-t egy szaúdi hátterű tulajdonosi csoport szeretné felvásárolni, ráadásul a leendő vezetők egy BL-esélyes elit alakulatot építenének a francia városban.

Mohamed Ayachi Ajroudi, a francia-tunéziai üzletember a Le Figaro-nak beszélt az Olympique Marseille csapatával kapcsolatos terveiről. Ajroudi egyértelműen kijelentette, hogy a csapat megvásárlása a célja, és további befektetők bevonása.

"Olyan csapatot kell építeni, amelyik rövid időn belül Bajnokok Ligáját nyerhet"
– jelentette ki.


Ehhez pedig már meg is van a terve, ugyanis eltökélt szándéka, hogy Marseille-be csábítsa a Juventus ötszörös aranylabdását, Cristiano Ronaldót, illetve a Real Madrid vezetőedzőjét, Zinedine Zidane-t.

Az AFP szerint a felváráslás közel 700 millió euróba kerülne a szaúdiaknak, ebből 300 millió jutna a jelenlegi amerikai tulajnak, 200 milliót szánnának hiteltörlesztésre és további 200 milliót átigazolásokra.

Mivel a francia csapatnál szeretnék, ha visszatérne a 9-szeres bajnok együttes régi dicsősége. A Marseille-t 12 ponttal előzte meg a Ligue 1 bajnokcsapata, a Paris Saint-Germain, így érthető, hogy a klubnál úgy gondolják, hogy ráfér a csapatra az erősítés, ezért a Marseille leendő befektetője, Ajroudi mindenképpen vissza akarja csábítani a sikeredzőt a szülővárosába.

"Mi lenne annál jobb, mint visszahozni a szülővárosába egy helyi srácot? Mondjuk Zinedine Zidane-t...Meglátjuk, mit hoz a jövő."


De nem csak Zidane-ról álmodozik az üzletember, ugyanis Cristiano Ronaldót is a Stade Vélodrome-ba vinné.

"Cristiano Ronaldo egy olyan játékos, akit soha nem fogok tudni elfelejteni. Szeretem a tiszteletet és a fegyelmet. Ő mindezt megtestesíti... Álom lenne leszerződtetni? Az életben minden lehetséges."

Ön mit gondol a Marseille szürreálisnak tűnő terveiről? Írja meg nekünk kommentben!

Forrás: sportbible

Kép:

Videók