Ramos kockáztat, ha megpróbálja elsietni a PSG debütálását

A spanyol védő a 2020/21-es szezon óta nem focizott.


A Paris Saint-Germain felkeltette mindenki figyelmét azzal, hogy az elmúlt évekhez képest ugyan kevesebb összeget költött játékosokra, annál nagyobb neveket szerződtetett. Az egyik ilyen érkező, Sergio Ramos volt.

Ramos azonban érkezése óta még nem tudott pályára lépni a csapatában sérülése miatt, és valójában már a Chelsea elleni 2020/21-es Bajnokok Ligája elődöntő óta nem lépett pályára. Ezt követően az Európa-bajnokságot is kénytelen volt kihagyni. A valóság az, hogy a PSG orvosi osztálya azt tanácsolta Ramosnak, hogy továbbra is pihenjen és fejlessze alapvető erőnlétét. Mauricio Pochettino azt remélte, hogy a szezon elején már számíthat a rutinos védőre, de ez nem így történt. A PSG orvosi stábja pedig azt tanácsolja Ramosnak, hogy ne siesse el a visszatérést, mert hosszú távon komolyabb következményei lehetnek, a túl korai visszatérésnek. A játékos érthetően kétségbeesett, és ellenszegül a tanácsnak, és minél hamarabb játszani szeretne.

Sport365.hu - Sergio Ramos még a bajnoki nyitányon sem játszhat a PSG-ben

Ramos visszatérése eddig mindig javult, de valahányszor megpróbált egy kicsit több terheléssel dolgozni, rásérült.

„Felépülési időszakban van. Logikus, hogy a játékos a lehető leghamarabb szeretne játszani, és Ramost azt teszi boldoggá, ha a pályán lehet. Nincs konkrét dátum a visszatérésére, de bizakodók vagyunk, hogy hamarosan velünk lesz” – mondta Pochettino.

Forrás: marca.com
Borítókép: psg-fr

Videók