Pochettino: Tudjuk, mi történt Messi és a Barcelona között

Ez lehet az egyetlen logikus lépés az argentin karrierjében?


A Paris Saint-Germain folytatja Lionel Messi vadászását, és bizakodóak az átigazolást illetően.

A Barcelona csütörtökön bejelentette, hogy a 34 éves Lionel Messi távozik a klub nehéz anyagi helyzete miatt. Joan Laporta elnök a pénteki sajtótájékoztatón kijelentette, hogy Messi maradni akart, és a felek megállapodtak az új szerződésben. A La Liga fizetési plafonja azonban nem teszi lehetővé, hogy a Barca regisztrálja a szupersztárt. Laporta hangsúlyozta, hogy nincs megoldás. Az argentin korszaka a klubban véget ért.

Sport365.hu - Guardiola: Messi nem szerepel a terveinkben

Bernardo Silva az egyik játékos, aki el akarja hagyni a Manchester City -t, akik már nem üldözik Lionel Messit. Ezt maga Pep Guardiola jelentette ki. A 34 éves argentin világsztár, Lionel Messi, annak ellenére, hogy maradni akart, elhagyja a Barcelonát. A klubnak nincs lehetősége regisztrálni új játékost a La Liga fizetési plafonja miatt.

A Paris Saint-Germain nem is tétlenkedett sokáig, máris felvette a kapcsolatot Messi képviselőivel. Fabrizio Romano, az átigazolási szakértő azt írja, hogy a PSG jól halad a Messivel folytatott tárgyalásokkal, és megpróbálják megtalálni a megfelelő szerződést számára. A brazil világsztár, Neymar szorgalmazza, hogy a PSG szerződtesse Messit.

„Tudjuk, mi történt Messi és a Barca között… de teljes mértékben a Troyes legyőzésére koncentrálunk. Nasser (Al-Khelaifi, elnök) és Leonardo (sportigazgató) keményen dolgoznak a csapat fejlesztésén” – mondta Pochettino.

A PSG úgy véli, hogy Messi szerződtetése növelné a klub kereskedelmi bevételeit, és ez okos üzlet lenne. Végül az átigazolási szakértő (újságíró), Nicolo Schira azt írja, hogy a PSG felajánlott Messinek egy 2024-ig szóló szerződést, és szezononként 50 millió eurót.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: psg-fr

Videók