Pochettino: Minden nagy játékost szívesen látunk a PSG-ben

Ezzel minden klub így van.


A Paris Saint-Germain új edzője, Mauricio Pochettino alig várja, hogy elkezdhesse új munkáját.

Thomas Tuchelt közvetlenül az újév előtt menesztették. A Paris Saint-Germain a helyére Mauricio Pochettinót hozta. Az argentin edző korábban játékosként már szerepelt a klubban, és most megtartotta első sajtótájékoztatóját, mint menedzser.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy most itt lehetek. Tudom, mit jelent a PSG. Sztárjátékosokkal is dolgoztam már korábban. Szeretnénk minél többet győzni, és stílusosan szeretnénk azt tenni. A klub sokat változott, de a szenvedély és a szeretet ugyanaz. Mintha tegnap játszottam volna itt.”


Fotó: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

A 33 éves Lionel Messi szerződése a Barcelonánál a nyáron lejár, és egyre többször szóba kerül, hogy akár a PSG-be is igazolhat.

„A pletykákat félretesszük. Minden nagy játékost szívesen látunk a PSG-ben. A Mikulás nagylelkű volt hozzám, megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Nasser Al-Khelaifinak és Leonardónak a bizalomért. Ez az egyik legnagyobb klub, ha nem is a legnagyobb a világon, ezért normális, ha vannak pletykák.”

A Gazzetta dello Sport azt írja, hogy a PSG pár játékosát eladja hamarosan, és mintegy 60 millió eurós bevételben bíznak. Ander Herrera, Thilo Kehrer, Julian Draxler, Idrissa Gueye és Leandro Paredes is elérhető lesz az átigazolási piacon.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Videók