Pochettino: Az Mbappe helyzet nyitott, és a jövőben bármi megtörténhet

A Paris Saint-Germain edzője a francia csatár jövőjéről beszélt.


Kylian Mbappé esetleges átigazolása hónapok óta lázban tartja a világot. Ezúttal a Paris Saint-Germain edzője szólalt meg a játékos sorsát illetően.

" Mbappe jól van, nyugodt srác, sokszínű személyiséggel és nagyon társaságkedvelő karakterrel. Tisztában van a dolgokkal és szereti a focit, 22 évesen nagyon érett" - részletezte Pochettino a COPE és a Radio MARCA interjújában.

"Kylian meghozza a döntést, amit meg kell hoznia, és a klub mindent megtesz, hogy megtartsa őt, mert 22 évesen a világ egyik legjobb játékosa."


„A tény az, hogy a helyzet nyitott, és a jövőben bármi megtörténhet. A néhány hónappal ezelőtti álláspont a jövőben változhat, a PSG -nek, mint klubnak pedig minden bizonnyal megvan az ambíciója és képessége, hogy meggyőzze és ajánlatot tegyen neki, hogy maradhasson és boldog legyen. Megvan a lehetősége, hogy meggondolhassa magát."

Az edző kitért a nyáron PSG-be igazoló, ám sérülések miatt még mindig nem játszó Sergio Ramosra is. Pochettino úgy véli, hogy a veterán védő jól halad, és csak idő kérdése, hogy ismét a legjobb szintre kerüljön.

"Sajnos Ramos még nem kezdett neki a csapattal való edzésnek, de közel van hozzá.”

„Örülünk annak, hogy halad. Nagy bajnok, aki nem kételkedik a tulajdonságaiban és a futballtehetségében. Most nem jól érzi magát, de erős” – fejtette ki.

Forrás: marca.com

Borítókép: Facebook.com/PSG

Videók