Petit úgy gondolja, Mbappé akár Angliában is kiköthet

A Newcastle United lehet a befutó érte.


Kylian Mbappé a szezon végén távozhat a Paris Saint-Germain csapatától. A Real Madrid a legesélyesebb a francia támadó megszerzésére. Emmanuel Petit azonban úgy véli, hogy a Newcastle-nek reális esélye van a csatár megcsípésére.

A Real Madrid megpróbálta leigazolni a 22 éves Kylian Mbappét a nyáron, de a Paris Saint-Germain nem volt hajlandó eladni, annak ellenére, hogy szerződése a szezon végén lejár. A francia válogatott sztárja kijelentette, hogy a nyáron csatlakozni szeretett volna a Real Madridhoz, amit a PSG megakadályozott. A spanyol klub most abban bízik, hogy ingyen tudja szerződtetni.

Kép

A korábbi francia válogatott középpályás, Emmanuel Petit azonban úgy véli, hogy a Newcastle, amelynek kőgazdag szaúdi tulajdonosai lettek, elhalászhatja Mbappét a Real Madrid orra elől.

„Bármi megtörténhet. Látjuk, mi történt a Newcastle Uniteddel, voltak pletykák, és sosem lehet tudni, mi lesz a végén, a dolgok nagyon könnyen és gyorsan megfordulhatnak. Szoros Mbappé kapcsolata a Real Madriddal, és tudom, hogy gyerekkorában arról álmodozott, hogy ott fog játszani, köszönhetően az ottani sztároknak és a klub történelmének. Úgy gondolom, hogy az elmúlt évben frusztrált volt és elege lett a PSG-nél kialakult helyzetből. Nagy esélyes nála a Real Madrid, mert elege van abból, ami Franciaországban történik. Azt hiszem, néha az az érzése, hogy nem részesül olyan elismerésben, mint Messi vagy Neymar. Mielőtt idejött, Messi a Barcelona királya volt. De számomra Mbappé a Paris Saint-Germain királya, nem Messi vagy Neymar. Messi iránt érzett tiszteletem mellett Mbappé továbbra is az első helyen áll.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Twitter

Videók