Nyilvános helyen maszturbált az Angers játékosa, letartóztatták

Alighanem agyára ment a bezártság.


A francia első osztályban szereplő Angers szélsőjét, Farid El Melalit hétfő este letartóztatták, miután nyilvános helyen folytatott önkielégítést.

Az ESPN beszámolója szerint a 22 éves labdarúgót szexuális zaklatással vádolják, ugyanis El Melali a társasházának udvarán maszturbált, miközben egy földszinten lakó nőt bámult.

A bizarr esetet követően a nő szomszédai hívták ki a rendőrséget, akik letartóztatták az algériai játékost. A francia klubnál egyelőre nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

Get French Football News on Twitter

Angers winger Farid El-Melali was brought into police custody today after being arrested by police on Monday night for masturbating in the courtyard of his building whilst looking at a female neighbour on the ground floor, according to Le Parisien. https://t.co/BMrOyAR3AD


A játékos ügyvédje azzal védte ügyfelét, hogy "El Melali nem bántott senkit és nem volt agresszív senkivel szemben", ugyanakkor a középpályás a kihallgatás során elismerte, hogy hibázott.

A 23 éves válogatott labdarúgót már elengedték a rendőrök. Ez azonban már a második alkalom volt, hogy El Melalit hasonló okok miatt feljelentették.

Walid Ziani on Twitter

A day after extending his contract with Angers, Farid El Melali was arrested yesterday for sexual exhibitionism, the player admitted his guilt and was released by police, El Melali could face disciplinary action and potentially have his contract terminated https://t.co/rD1o8pW9a1


El Melali ebben a szezonban nyolc meccsen három gólt szerzett, és május 4-én írta alá új szerződését a francia csapatnál.

Kép: Aude Alcover/Icon Sport via Getty Images

Forrás: sportbible

Videók