Neymar: "Csak azt bánom, hogy nem az arcát ütöttem meg annak a s*ggfejnek"

A közösségi médiában reagáltak a felek a PSG-Marseille rangadón kirobbant balhéra.


Mint arról beszámoltunk, vasárnap este hatalmas balhéval zárult a francia élvonalbeli PSG és az Olympique Marseille rangadója. Az öt kiállított játékos egyiket volt Neymar, aki a mérkőzés után sem sikerült lenyugodnia és a Twitteren meglehetősen indulatosan fejezte ki véleményét az esettel kapcsolatban.

A brazil sztár rasszizmussal vádolta meg az OM spanyol védőjét, Álvaro Gonzálezt. A játékvezető a videóbíró visszanézését követően állította ki a 28 éves klasszist a 99. percben, a felvételeken pedig egyértelműen látszott, hogy Neymar megütötte Gonzálezt a tarkójában.

Amikor elhagyta a pályát a negyedik játékvezetőnek jelezte, hogy provokálta őt a hátvéd.

null

Neymar tells the fourth official there was a racist incident after receiving his marching orders...We expect to hear much more fallout from tonight's Le Classique. pic.twitter.com/U6ELYKNaXp


Nem sokkal az utolsó sípszó után az egykori Barcelona játékos a közösségi médiában reagált arra az ügyre.

Nagyjából lefordítva a tweet így hangzik: "Csak azt sajnálom, hogy nem az arcát ütöttem meg annak a s*ggfejnek. „A VAR-ral könnyen észre lehet venni az én agressziómat...de most azokat a képeket akarom látni, amelyen az látszik, hogy az a rasszista azt mondja nekem: »A k...a anyádat, te majom!« Ezt akarom látni!..."

null

Único arrependimento que tenho é por não ter dado na cara desse babaca

 

null

VAR pegar a minha "agressão" é mole ... agora eu quero ver pegar a imagem do racista me chamando de "MONO HIJO DE PUTA" (macaco filha da puta)... isso eu quero ver! E aí? CARRETILHA vc me pune.. CASCUDO sou expulso... e eles? E aí ?


A visszajátszásokból úgy tűnik, hogy a spanyol védő valóban futballpályára nem illő szavakat mondott Neymarnak.

"Fogd be a szád, te büdös majom."

null

Here's Neymar telling Alvaro Gonzalez "you are racist"pic.twitter.com/i5iDlI9wgW


A rasszizmussal vádolt González is megszólalt az esettel kapcsolatban, és a következőket irta a Twitter-oldalán:

"Nincs helye a rasszizmusnak... Nem kaptunk gólt a barátaimmal és társaimmal, akikkel napról napra együtt küzdünk. Néha meg kell tanulni veszíteni, és a pályán felelősséget vállalni."

null

No existe lugar para el racismo. Carrera limpia y con muchos compañeros y amigos en el día a día. A veces hay que aprender a perder y asumirlo en el campo. Increibles 3 puntos hoy. Allez l'OM Gracias familia pic.twitter.com/4DuUT1PT0x


Forrás: sportbible

Kép: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Videók