Neymar arról beszélt, amikor megpróbálta elhagyni a PSG-t, hogy visszatérjen a Barcához

Ez végül nem jött össze.


Neymar Junior nemrég adott ki egy új Netflix dokumentumfilmet életéről és karrierjéről, The Perfect Chaos címmel. A producere az Uninterrupted, a LeBron James tulajdonában lévő produkciós cég.

A brazil szupersztár, aki jelenleg a Paris Saint-Germain, de korábban a Barcelona játékosa volt, számos lenyűgöző apróságot árul el magáról a minisorozat során, beleértve azt az időszakot, amikor nagyon közel került ahhoz, hogy elhagyja a PSG-t, hogy visszatérjen Barcelonába.

Neymar 2009-ben, 17 évesen betört a Santos első csapatába. Háromszor megnyerte a Campeonato Paulistát, valamint a Copa Libertadorest, mielőtt 2013-ban csatlakozott a Barcelonához. Katalóniában 2015-ben két La Liga-címet és Bajnokok Ligáját nyert. A valaha volt egyik leghalálosabb támadósorához, Lionel Messihez és Luis Suárez tartozott, mielőtt 2017 nyarán elhagyta a Barcelonát a PSG kedvéért.

„Úgy éreztem, máshol jobban érezném magam. Soha nem volt semmi bajom a PSG szurkolóival vagy magával a klubbal” - mondta Neymar arról az érzésről, amikor a PSG egymást követő években kiesett a Bajnokok Ligájából idő előtt.

A brazil elárulta, hogy édesapja még tárgyalásokat is kezdett a Barcelonával a megegyezés érdekében. Kétségbeesetten szeretett volna visszatérni korábbi klubjához, hogy újra együtt játszhasson Messivel. De a sors fintora, hogy néhány hónap múlva Messi csatlakozott a PSG-hez.

Forrás: football-espana.net
Borítókép és képek: Dilax/Twitter

Videók