Nem ússza meg eltiltás nélkül a verekedést szító Neymar

Kiállítása után a brazil nekiugrott ellenfelének.


Neymar, a Paris Saint-Germain futballsztárja a kiállítás sorsára jutott a francia bajnokság szombati rangadóján, levonulása után pedig verekedni akart.

A hazai pályán a Lille-lel szemben 1-0-ra elveszített mérkőzésen a brazil játékmester a 90. percben kapta meg második sárga lapját, ezzel a pirosat is, amely amúgy a harmadik volt neki a Ligue 1 2020/21-es szezonjában. Eltiltásra számíthat, már csak azért is, mert miután a játékvezető leküldte a pályáról, újabb balhés jelenet főszereplője lett.

 

NEYMAR INVOLVED IN A TUNNEL SCUFFLE WITH DJALO AFTER THE RED CARD FOR PSG VS LILLE.

Paris Saint-Germain's Brazilian star Neymar sent off late on Saturday as the Ligue 1 champion's hopes of claiming a fourth successive league title were dente...


A Canal Plus tévécsatorna felvételei szerint az öltöző felé tartva Neymar és a szintén kiállított lille-i Tiago Djalo összeszólalkozott, és csak a biztonsági emberek gyors közbelépése akadályozta meg őket abban, hogy egymásnak essenek.

A PSG-nél Neymar kiállításán túl azért is aggódhatnak, mert a vereséggel - mellyel a Lille három ponttal ellépett - megnehezült a fővárosi csapat helyzete a bajnoki címe megvédéséért folyó küzdelemben.

 

Borítókép: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Videók