Mindenki Mbappé visszatérésében reménykedik

Maga az edző, Thomas Tuchel is bízik benne, hogy visszatérhet hamarosan a szupersztárja.


A Paris Saint-Germain edzője, Thomas Tuchel azt reméli, hogy Kylian Mbappé a lehető leghamarabb felépül a sérüléséből, de beismeri, hogy csoda lenne, ha az Atalanta ellen már pályára léphetne a francia klasszis.

Sport365.hu - Mbappé három hét pihenőre kényszerül

A Francia Kupa döntőjének első félidejében egy szerelési kísérlet közben megsérült, és ezért lecserélt támadóval kapcsolatban párizsi klubja szombaton közölte, hogy az orvosok bokarándulást állapítottak meg. Azt viszont csak az alaposabb, hétfői orvosi vizsgálatot követően hozta nyilvánosságra a PSG, hogy Mbappé külső bokaszalagjai nagyjából három hét múlva gyógyulnak meg.


Mbappénál az orvosok bokarándulást állapítottak, amit a Francia Kupa döntőjének első félidejében egy szerelési kísérlet közben szerzett. A találkozót egyébként PSG nyerte, Neymar találatával 1-0-ra győzték le a Saint-Étienne-t.

"Még mindig reménykedek, de nem sok esélyt látok arra, hogy ilyen hamar visszatérne. Folyamatosan halad a felépülése, nem szabad kapkodni, minden egyes óra sokat számíthat, de még így is csoda lenne, ha az Atalanta ellen már pályára léphetne."

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Xavier Laine/Getty Images

Videók