Messi: A klub elképzelései tökéletes összhangban vannak az ambícióimmal

Leo Messi a Paris Saint-Germainhez igazolt.


A Paris Saint-Germain nagy örömmel jelenti be, hogy Leo Messi kétéves szerződést kötött, opcionális plusz egy évvel.

A hatszoros Aranylabda-győztes argentin legenda leigazolását hivatalosan is megerősítette a Paris Saint-Germain.

„Türelmetlen vagyok, ez egy új fejezet a karrierem során Párizsban. A klub elképzelései tökéletes összhangban vannak az ambícióimmal. Tudom, milyen tehetséges játékosok vannak itt, és milyen fantasztikus stáb. Elhatároztam, hogy mellettük valami nagyszerűt építek fel a klubnak és a szurkolóknak. Alig várom, hogy a lábam a Parc des Princes gyepére tegyem."

„Örülök, hogy Lionel Messi úgy döntött, hogy a Paris Saint-Germain csapatához csatlakozik, és büszkék vagyunk rá, hogy a családjával együtt Párizsban köszönthetjük"-mondta Nasser Al-Khelaïfi, a Paris Saint-Germain elnöke. "Nem titkolta, hogy továbbra is a legmagasabb szinten szeretne játszani, és trófeákat akar nyerni. A klub ambíciói természetesen azonosak.”

Sport365.hu - A PSG Messi által üzent a Real Madridnak Mbappéről

A Real Madrid továbbra is reménykedik abban, hogy ezen a nyáron szerződtetni tudják Kylian Mbappét a Paris Saint-Germain csapatából. A francia klub Lionel Messi érkezését követően is azon van, hogy megtartsa egyik legjobbját. A PSG tehát egy egyértelmű üzenetet küldött a Real Madridnak.

Forrás: psg-fr
Borítókép: psg.fr

Videók