Megéri megtartani a PSG-nek Sergio Ramost?

A spanyol hátvéd ismét nem edz sérülés miatt.


Újabb szálka Christophe Galtier és a PSG szemében. Sergio Ramos játéka kérdéses a párizsiak hétvégi, Olympique Lyon elleni, a Ligue 1 egyik nagy klasszisa elleni fontos bajnoki mérkőzésen.

Az 'As' információi szerint a camasi védő pénteken nem edzett a PSG-vel izomfájdalmak miatt, és a Lyon elleni mérkőzésen való részvétele is kétséges. Sergio Ramos az elmúlt két hétben izomfájdalmakkal küzdött, amelyek miatt nem tudott normálisan edzeni. A korábbi válogatott játékos már a nemzetközi szünet előtt sem léphetett pályára a Rennes ellen, amelyet a párizsiak viharos hangulatban 2-0-ra elveszítettek a Parc des Princes-ben.

A 37. életévét nemrég betöltött korábbi Real Madrid védő nehéz szezont tudhat maga mögött izomproblémák miatt, amelyek miatt csak időszakosan szerepel Galtier terveiben.

Ezek a visszatérő sérülések hátráltatják a francia klubot Ramos esetleges hosszabbításában is. A szaúd-arábiai Al-Hilal, Cristiano Ronaldo rivális klubja, és az Al-Nassr 30 millió eurós ajánlatot tett szezononként, amit a PSG nem engedhet meg magának, és ami csak tovább bonyolítja a spanyol hátvéd helyzetét.

Borítókép: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Videók