Mbappé nem húzza az időt a döntését illetően

Idő kérdése, hogy kiderüljön, hol folytatja a világbajnok labdarúgó.


A PSG támadója, Kylian Mbappé kapta meg a League 1 legjobbjának járó díjat vasárnap este. A 23 éves labdarúgó egymást követő harmadik évben lett a francia bajnokság legjobbja. A díjátadó ceremónián többek között a jövőjéről is nyilatkozott. 

„Három évvel ezelőtt elkövettem azt a hibát, hogy monopolizáltam a ceremóniát. A döntésem már megvan, de még néhány fontos részletet tisztázni kell."

Mbappé iránt nagyon komolyan érdeklődik a Real Madrid. A 2019-es gálán a francia támadó olyan dolgokat mondott, amelynek akkoriban nagy visszhangja volt.

„Talán boldog leszek Párizsban, talán egy másik csapatnál is szívesen játszom.” – nyilatkozta akkor.

A másik eshetőség Mbappé esetében, hogy megelőzi –e Cavanit a PSG színeiben rúgott gólok tekintetében. Mbappé jelenleg 168 gólt szerzett, míg Cavani 200-at lőtt. Erről Mbappé így vélekedett.

„Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy ebben a legjobb 3 között vagyok a PSG történelme során.” – nyilatkozta a támadó.”

 

 

„Mindig nagy öröm itt lenni, ezt nagyon szerettem volna. Zsinórban harmadszor nyerni óriási elismerést jelent. Köszönet a PSG-nek, csapattársaimnak, a szurkolóknak, mindenkinek. Büszke vagyok a bajnoki címünkre. Idén minden eddiginél jobban éreztem magam a csapatnál."

Mbappé egyelőre nem fedte fel, hogy hol folytatja a következő szezonban, pedig rengetegen kiváncsiak rá.

Az RMC Sport információi szerint Mbappé elárulta, hogy a válogatott összetartása előtt be fogja jelenteni. 

A „Királyi Gárdánál" továbbra is nyugodtak Mbappé kapcsán, sem az aláírási szerződés, sem a játékjogok, sem a beilleszkedés nem lesz gond Ancelotti csapatába. Egyik probléma sem aggasztja a Real Madridot.

 

Borítókép: GettyImages 
Forrás: Marca.com 

Videók