Mbappé: "Mi késztethet arra, hogy a PSG -nél maradjak? Messze vagyunk tőle ..."

Ezzel vége?


A nyáron folyamán némán figyelte az eseményeket Kylian Mbappé, miközben az egész média vele foglalkozott. Most tisztázni akarta a dolgokat.

Az elnök: „Ha az elnök azt mondja a világnak, hogy nem fog távozni ingyen senki… Kicsit el kezdtem aggódni, nem fogok hazudni neked. Azt mondtam magamnak: ha nem távozhatok ingyen, akkor mi lesz vlem? Aztán ezen továbbléptünk, és arra gondoltam, ő így mutatja ki, hogy kötődik hozzám. Ez azt jelenti, hogy a klub szeret engem, és nem szeretne elengedni.”

Maradás a PSG-nél: „Mi késztethet arra, hogy a PSG -nél maradjak? Messze vagyunk ettől, mert a nyáron távozni akartam. Nem leszek képmutató, és kezdek el mellébeszélni, hogy ó, nem tudom. Ezen a nyáron egyértelműen a távozás volt a célom.”

Jövője: Elég régóta futballozom, hogy tudjam, a tegnapi igazság nem a mai és a holnapi. Ha azt mondták volna nekem, hogy Messi a PSG-be fog igazolni, nem hittem volna el. Szerettem volna távozni, és a legjobb körülményeket biztosítani ezzel a csapatomnak, hogy biztosítsam az utánpótlásom. Jelenleg nem a jövőm az elsődleges. Mostanában sok energiát pazaroltam el erre, és kimerítő volt.”

Csalódás: „Abban az időben, kicsit az voltam. Ha az a célod, hogy elmenj, és maradsz, nem vagy boldog. De gyorsan továbbléptem. Volt időm megsiratni ezt az egészet. Amikor visszatértem ismét gólt szereztem, és jól teljesítettem.”

Messi érkezése: „Messi érkezése nem volt hatással a döntésemre, mert soha nem szeszélyesen hoztam meg ezeket. Alaposan megfontoltam, és az alapján cselekedtem.”

A hallgatása: „Ezen a nyáron nem tudtam megszólalni, de azt hiszem, meg kellett most magyaráznom a történteket. Meg kellett szakítanom a csendet. Tartozom ennyivel a futballszurkolóknak és az engem követő embereknek.”

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók