Mbappé megpróbálta meggyőzni Lewandowskit, hogy ne írjon alá a Barcához!

Ez azonban nem jött össze.


Kylian Mbappé megpróbálta meggyőzni Robert Lewandowskit, hogy a nyáron ne a Barcelonát válassza és szerződjön a PSG-hez. A Le Parisien szerint a francia sztár titokban találkozott Lewandowskival a cannes-i filmfesztivál ideje alatt, és megkérte, hogy igazoljon hozzájuk, de a lengyel csatár elárulta neki, hogy a Barcában szeretne játszani, így elutasította a lehetőséget.

A titkos találkozóra az AmfAR által szervezett AIDS elleni jótékonysági vacsora során került sor, amelyen a két futballsztár mellett filmsztárok is részt vettek. A két játékos között volt egy beszélgetés, amelyben Mbappé elmondta neki, hogy azért döntött úgy, hogy marad a PSG-nél, mert egy nagyszerű sportprojektet fognak kovácsolni, és megkérte, hogy mérlegelje a párizsiak ajánlatát, mert szerinte ő egy kulcsjátékos lehetne abban, hogy megnyerjék a Bajnokok Ligáját.

A PSG érdeklődése már hetekkel korábban megérkezett, amikor a klub új sportigazgatója, Luis Campos egyértelművé tette a PSG vezetőinek, hogy Mbappé tökéletes támadó kiegészítője Lewandowski. A PSG tulajdonosai beszéltek a lengyel ügynökével, Pini Zahavival, és egyértelművé tették, hogy hajlandóak 50 millió eurót fizetni érte. Még abba is belementek, hogy várnak, míg a Barca visszalép az üzlettől, mert meg voltak győződve arról, hogy a Blaugrana klub anyagi gondjai miatt nem engedheti meg magának a transzfert.

A Le Parisien szerint Lewandowski megköszönte Mbappé érdeklődését, de elmondta neki, hogy azért döntött a Barca mellett, mert izgatott a projektje miatt, és Barcelonában szeretne élni.

Borítókép: Pascal Le Segretain/amfAR/Getty Images for amfAR

Videók