Mbappé: Megértem a Real Madrid csalódottságát

A francia labdarúgó elmondta, miért maradt hazájában.


A hír, hogy Kylian Mbappé szerződést hosszabbított a PSG-vel óriási csalódást váltott ki a Real Madrid szurkolókban, ám Mbappé megérti a spanyol csapatot. 

A francia támadó Twitter oldalán elmagyarázta, hogy miért maradt a francia fővárosban.

„Szeretnék őszinte köszönetet mondani a Real Madridnak és a klub elnökének, Florentino Pereznek. Óriási elismerés, hogy egy ilyen klub szeretett volna megszerezni. Megértem a csalódottságukat, szorítok nekik a Bl döntőben. Nagyon boldog vagyok, hogy tovább fejlődhetek Franciaországban, ahol megszülettem, ahol fejlődtem, és ahol kiteljesedhetek. Ez lehetőséget ad arra, hogy megvalósítsam az álmaimat.” – írta Mbappé.

 

 

„Szeretnék köszönetet mondani Nasszer El-Khalifi elnök úrnak a támogatásért, a bizalomért és a sok türelemért. Köszönöm a PSG szurkolóinak a mérhetetlen szeretetet és támogatást és szeretetüket, különösen az elmúlt hónapokban. Már egészen kisgyerekként is ahelyett, hogy az életről álmodoztam, az álmaimat éltem. Ez egy választás, egy elv, egy kiváltság. Egészen kis koromtól próbáltam fejlődni. Gyerekkorom óta építettem fel magamat, de mindig szemmel tartom, hogy ki vagyok. Gyerekkorom óta ugyanaz a motiváció hajtott. Ez sokszor nehézséggel jár de elfogadom az őszinteséget, ami a neveltetésemmel jár. Úgy döntöttem, szeretném meghosszabbítani szerződésemet a PSG-vel."

Borítókép: GettyImages 
Forrás: marca.com

Videók