Mbappé: Már július végén jeleztem, hogy távozni akarok

Időben szólt a francia csatár, ennek ellenére nem engedték el.


Kylian Mbappé végre megtörte a csendet, és megerősítette mindazt, amit a nyár folyamán beszéltek róla: el akarta hagyni a Paris Saint-Germaint, hogy csatlakozzon a Real Madridhoz.

Egy exkluzív interjú során, amelyet Jérome Rothen kapott az RMC Sportnál mondta el Kylian Mbappé, mi is történt a nyáron.

„Kértem a távozásom, mert attól a pillanattól kezdve, hogy tudtam, nem fogom meghosszabbítani a szerződésem, azt akartam, hogy a klub pénzt kapjon értem, és minőségi játékost tudjanak igazolni a helyemre. A PSG sokat adott nekem. Mindig boldog voltam itt, négy éve kezdődött az utazásom velük, és még most is itt vagyok. Elég korán bejelentette a döntésem. Azt akartam, hogy mindenre mindenkinek megfelelő ideje legyen, és egy jó üzletet kössenek. Tiszteletben tartottam a döntésüket, azt mondtam, ha nem akarják, hogy elmenjek, maradok.”

„Az emberek azt mondták, hogy elutasítottam hat vagy hét szerződéshosszabbítási ajánlatot, és hogy nem akarok többet Leonardóval beszélni, de ez egyáltalán nem igaz. A helyzet egyértelmű volt. Azt mondtam, hogy el akarok menni, és ezt időben jeleztem.” – mesélte Mbappé, akinek a teljes interjúját kedden hozzák nyilvánosságra.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók