Mbappé közölte a PSG-vezetőségével, hogy távozni akar

Alighanem egy hosszú szappanopera kezdődhet el.


Úgy tűnik, komolyan elkezdhetnek aggódnia a PSG-nél, ugyanis a csapat egyik legnagyobb sztárja, Kylian Mbappé jövő nyáron távozni szeretne a francia fővárosból.

A 21 éves szupersztár a világ második legdrágább labdarúgója lett, miután bónuszokkal együtt 211 millió dollárért leigazolta az AS Monacótól a Paris Saint-Germain három éve.

A Times információi szerint azonban ennél jóval barátiba összegért megszerezhető lesz jövőre a francia tehetség, mivel már közölte a klub vezetőivel, hogy új kihívásra vágyik és távozni szeretne a következő nyáron.


(Kép: Michael Regan - UEFA/UEFA via Getty Images)

A PSG elképzelhető, hogy megakadályozza a lelépését és kedvezőbb feltételekkel meghosszabbítaná a játékos szerződését, ami 2022. június 30-án jár le, Mbappé pedig egyelőre nem volt hajlandó hosszabbítani. Így tehát jövő nyáron még komolyabb összeget kaphat fiatal játékosáért a klub.


(Kép: Michael Regan - UEFA/UEFA via Getty Images)

A lap beszámol róla, hogy a párizsi együttes a klub minden idők legjobban fizetett játékosává tenné a világbajnok labdarúgót. Kérdés, hogy ez elegendő lenne-e ahhoz, hogy megtartsák a támadót, aki régóta a Real Madrid célkeresztjében van. A Királyi Gárdánál Mbappé lenne az egyik galaktikus sztárigazolás, ugyanis a spanyol klubnál már a jövő csapatát tervezik.

Sport365.hu - A Real bankot robbantana - új galaktikusokkal alapoznák meg a jövőt

A Real Madridnál már a jövőt tervezik, éppen ezért három fiatal sztár megszerzésén dolgoznak, akikért jövő nyáron nem kevesebb, mint 342 millió dollárt sem sajnálna kifizetni a klubvezetés. következő nyáron három fiatal sztárt mivel állítólag 342 millió dolláros összecsapást terveznek spriccelni a Paris Saint-Germain Kylian Mbappe, a Borussia Dortmund csatára, Erling Haaland és a Rennes sztárja, Eduardo Camavinga között.


A Times hozzáteszi, hogy Mbappé már értesítette távozási szándékáról Leonardót, a PSG sportigazgatóját.

A 35-szörös francia válogatott játékos lenyűgözően teljesít, ugyanis 80 gólt lőtt eddig a Ligue 1-ben mindössze 117 mérkőzés alatt.

A Real Madrid mellett még a Manchester City és a Liverpool is vinné a tehetséges támadót, utóbbival kapcsolatban pedig Mbappé nyilvánosan dicsérte Jürgen Klopp munkáját.

Tehát, hacsak nem sikerül megegyeznie a PSG-nek egyik legjobbjával, akkor bizony nagy esély nyílik rá, hogy Lionel Messi mellett egy újabb sztár váltson klubot jövő nyáron, ami pedig egészen felboríthatja az Európai labdarúgás erőviszonyait.

Forrás: rt.com

Borítókép: Michael Regan - UEFA/UEFA via Getty Images

Sport365.hu - Neymar: "Csak azt sajnálom, hogy nem az arcát ütöttem meg annak a s*ggfejnek"

Mint arról beszámoltunk, vasárnap este hatalmas balhéval zárult a francia élvonalbeli PSG és az Olympique Marseille rangadója. Az öt kiállított játékos egyiket volt Neymar, aki a mérkőzés után sem sikerült lenyugodnia és a Twitteren meglehetősen indulatosan fejezte ki véleményét az esettel kapcsolatban. A brazil sztár rasszizmussal vádolta meg az OM spanyol védőjét, Álvaro Gonzálezt.

Videók