Mbappe az elnök üres ígéretei miatt távozik Párizsból!?

A francia sportújságírás Bibliája, a L’Equipe információi szerint Kylian Mbappe azért akar távozni a Paris Saint-Germain csapatától, mert a klub elnöke Nasser Al-Khelaifi nem tartotta be az ígéreteit!


Mbappe mindenféle forrásból megerősített módon közölte már a párizsiakkal, hogy a nyáron távozik, amint lejár a szerződées, amelyet még 2022-ben írt alá. És bár az a kontraktus tartalmaz egy esetleges, egy éves hosszabbítást jelentő klauzát, egyre biztosabb, hogy ez nem fog érvénybe lépni.

Már 2022 nyarán minden arra utalt, hogy a világbajnok támadó távozik a fővárosból, ám végül maradásra bírták. A hírek szerint az Al-Khelaifi által akkor tett ígéretek bekövetkezésének elmaradása vezetett Mbappé mostani döntéséhez. Hogy persze egészen pontosan milyen háttérmegegyezésről, ügyeskedős megoldásokról van szó, azt nem tudni, csak ennyi szivárgott ki a francia világsztár táborából.

A még mindig csak 25 esztendős gólvágó a PSG történetének legeredményesebbje, 297 bajnokin 250 találatnál és 106 asszisztnál jár, amely számok jó eséllyel még nőni fognak. Akár vasárnap este, Marseille-ben, ahol csúcsderbi vár a párizsiakra – még Mbappéval a csapatban.

(Fotó: Facebook/Paris Saint-Germain)
 

Videók