Mbappé: A legnagyobb álmom, hogy Bajnokok Ligáját nyerjek a PSG-vel

Tavaly óta változhatott ez az álom?


Kylian Mbappé, a Real Madrid fő célpontja évek óta, akiről most nyilvánosság elé került egy kis nyilatkozat, amely valószínűleg elgondolkodtatja az embereket a spanyol fővárosban.

Távozni vagy maradni, hosszabbítani vagy sem, rengeteg a bizonytalanság Mbappé kapcsán, amely még sok írást fog eredményezni ezen a nyáron. A Real Madrid továbbra is abban reménykedik, hogy az átigazolási időszak lejárta előtt leigazolja a francia csatárt, de ez még korántsem biztos.

Sport365.hu - Ramos: Mbappénak egyszer a Realban a helye, de még magam mellett akarom tudni

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke most a kritikák középpontjában van, a régi nyilatkozatai miatt. Egy hangfelvétel bizonyítja, hogy olyan ikonokat kritizált, mint Iker Casillas és Raúl. Érdekesség, hogy ez a két legenda ma mindketten a klubnál dolgoznak. Florentino Pérez 2006 februárjában hagyta el a Real Madrid elnöki posztját, majd 2019 tavaszán tért vissza.

Tavaly májusban a PSG Le Maggal készített Mbappéval egy interjút, amely most jelenik meg. Fontos: az interjú tavaly májusban készült, ahol megerősítette, hogy van még egy beteljesületlen álma a francia fővárosban.

„A legnagyobb álmom, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját a Paris Saint-Germainnel, ez elképesztő érzés lenne” - mondta Kylian Mbappé ebben az interjúban.

Kérdés, hogy tavaly óta megváltozhatott-e ez az álom? Még egy év maradás belefér? A sok igazolás most meghozza a PSG sikerét? Kylian Mbappé elképzelhetetlen, hogy egyszer ne kössön ki a Real Madridba, a kérdés csak az, hogy ez mikor jön el…

Sport365.hu - Érik a botrány: Mbappét egész évben padoztatnák, ha nem ír alá

Kylian Mbappét egész évben a kispadra kell száműzni, ha elutasítja a Paris Saint-Germain ajánlatát - legalábbis Eric Di Meco szerint. A 22 éves francia szupersztár a PSG vezetője lett, mióta szerződtették a Monaco csapatától. Mbappé jövője a francia fővárosban azonban továbbra is bizonytalan, miután 2022-ben lejár a szerződése.

Sport365.hu - "Mbappé már idén nyáron aláír a Real Madridhoz"

Mohamed Henni, Franciaország egyik legelismertebb „youtubere" egyik videójában azt állította, hogy Kylian Mbappé ezen a nyáron aláír a Real Madridhoz. A nyári átigazolási pletykák között továbbra is az egyik legforróbb téma Mbappé esetleges aláírása. A franciának még egy évig van szerződése jelenlegi klubjával és azt már bejelentette, hogy nem szeretne hosszabbítani.

Forrás: real-france-fr
Borítókép: real-france-fr

Videók