Mbappé: A csapat nem egy baráti társaság

Emellett szerinte nem a francia bajnokság a legjobb. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A Paris Saint-Germain egyre nehezebb helyzetben, mivel úgy tűnik, hogy semmivel sem tudja meggyőzni egyik legjobbját, Kylian Mbappét arról, hogy náluk kellene folytatni. A francia támadó nem kívánja meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, éppen ezért a párizsi alakulat megfontolja annak a lehetőségét, hogy a még hátralevő pár napban az átigazolási időszakből, leüljön tárgyalni a kérőkkel. A legkitartóbb érdeklődő a Real Madrid, de a hírek szerint a Premier Leagu-ből is akad kérő.

Kylian Mbappé interjút adott az Esquire magazinnak, és a Ligue 1 kapcsán a következőket mondta: „A francia nem a legjobb bajnokság a világon, de emblematikus játékosként mindig is éreztem a felelősséget, hogy segítsem a bajnokság növekedését.”

A labdarúgással kapcsolatos elképzeléseiről: „A csapat nem egy baráti társaság. Ahogy egy pék sem jön ki minden pékkel. Nem kell minden este együtt vacsorázni a csapattársakkal ahhoz, hogy sikeresek legyünk.”

Sport365.hu - RMC Sport: A PSG nyáron elengedi Mbappét

A Kylian Mbappé szappanopera egy héttel az átigazolási időszak vége előtt ismét fordulatot vett, és az egyik legmegbízhatóbb francia forrás szerint, a Paris Saint-Germain hajlandó elengedni a sztárját. Kylian Mbappé Real Madridba való igazolása a nyári átigazolási időszak vége előtt még mindig lehetséges.

Sport365.hu - Mbappé a Real Madridban? - "Tik-tak, tik-tak"

Az elmúlt napokban néhány ismert újságíró a Real Madrid környezetéből nagyon magabiztos abban, hogy Kylian Mbappé hamarosan a klub játékosa lesz. Ez az a szappanopera, amely lázban tartja a Real Madrid szurkolóit az átigazolási időszak végig: de vajon sikerül-e a vezetőknek megszerezni Mbappét ezen a nyáron?

Sport365.hu - "Ha Mbappé nem hosszabbít, akkor a lelátóra száműzik"

Kylian Mbappé a nyáron szeretne csatlakozni a Real Madridhoz, de ezt a Paris Saint-Germain elnöke nem engedi. Donato di Campli, Marco Verratti egykori ügynöke szerint a francia játékos egyetlen reménye Leonardo lenne. Mbappé szerződése a jövő nyáron lejár, és a francia csatár mindenáron a Real Madrid játékosa akar lenni.

Forrás: tuttomercatoweb.com
Borítókép/Fotó: Twitter, Facebook.com/PSG

Videók