Már nagyon unja: minden héten kirúgnak

Mauricio Pochettinónak nagyon elege van a pletykákból.


Mauricio Pochettino belefáradt a találgatásokba. Az argentin reméli, hogy a Paris Saint-Germainnek van türelme, és hagyja, hogy folytassa munkáját.

Már régóta hírlik, hogy Zinedine Zidane a Paris Saint-Germain nagy álma. De olyan neveket is szóba hoztak a párizsi klubbal, mint José Mourinho és Roberto Mancini. Több hiteles média értesülései szerint a PSG meneszteni készül jelenlegi edzőjét, Mauricio Pochettinót, aki reagált a pletykákra.

„Egy év van hátra a szerződésemből, és sok pletyka kering velem kapcsolatban. Minden héten kirúgnak. A PSG mérlegeli a helyzetet, és a klub igyekszik feltalálni magát. Az elnök hamarosan elmagyarázza az új projektet, de én nyugodt vagyok. Ahhoz, hogy a PSG-t irányítsad, jó edzőnek kell lenned, és másfél év után ott érzem magam a legjobbak között. A sok sztárral rendelkező öltöző irányítása, mindennap megtanít valamire. Nagyon közel álltunk ahhoz, hogy legyőzzük a Real Madridot, ahogy a Chelsea, a City és a Liverpool is. Szerintem nagy fölényben játszottunk, de az utolsó apró dolgok hiányoztak” – mondta Pochettino az Esport3-nak.

Borítókép és fotók: John Berry/Getty Images

Videók