Luis Suárez azt állítja, Lionel Messi szenved a PSG-nél

A két jó barát rendszeresen beszélget egymással.


Luis Suárez ragaszkodott hozzá, hogy a Barcelona korábbi csapattársa, Lionel Messi szenved a Paris Saint-Germainben, miután nyáron elhagyta a Barcelonát.

Messi a La Liga pénzügyi szabályzata miatt nem tudta megújítani lejáró szerződését a Barcelonával, és kénytelen volt ingyen elhagyni szeretet csapatát. A 34 éves argentin támadó így ingyen csatlakozott a PSG-hez, de Messi azóta sem tudott maradandót alkotni a francia fővárosban. Messi ebben a szezonban 12 meccsen négyszer volt eredményes és három gólpasszt adott a PSG-ben.

Az Atlético Madrid támadója, Luis Suárez elárulta, hogy még mindig minden nap beszél Messivel, és nyíltan beszélt nehéz érzeseikről, amikor egymás ellen játszottak a Camp Npuban. Ugyanakkor a 34 éves támadó azt is állította, hogy a hétszeres Aranylabdás elárulta neki, hogy nagyon szenved az időjárási viszonyok miatt a PSG mérkőzésein.

„Minden nap beszélünk. Azt mondta nekem, hogy amikor hidegben kell játszania, sokat szenved, főleg a hótól. Hozzá kell szoknia, hogy milyen idő van ott, utána minden jobb lesz. Nehéz érzés volt mindkettőnknek szembenézni egymással a Camp Nouban. Másrészt, amikor Uruguay játszik Argentína ellen, az más, mindig gyönyörű meccsek, és Leót riválisként kezelni nehéz és bonyolult.”

Forrás: sportbible.com
Borítókép/Fotók: sportbible.com

Videók