Luis Campos feketelistája a PSG-nél

Akár tíz távozó is lehet a nyáron.


A Paris Saint-Germain elengedte első játékosát a nyáron, miután Alphonse Areola, aki a Real Madrid másodikszámú kapusa volt a 2019/20-as szezonban, végleg elhagyja a francia bajnokot, és a West Ham Unitedez csatlakozik.

Körülbelül 12 millió eurót kapott érte a PSG, és az átigazolás az első lépése annak az eladási tervnek, amely segít a PSG -nek, hogy helyet varázsoljanak a csapatban, és pénzt gyűjtsenek új igazolásokra.

A L'Equipe értesülései szerint, a PSG feketelistáján olyan játékosok szerepelnek, akiket várhatóan hamarosan eladnak. Jelenleg ezen a listán körülbelül tízen szerepelnek. A a francia média szerint olyan játékosok szerepelnek a listán, mint Thilo Kehrer, Abdou Diallo, Sergio Rico, Idrissa Gueye és Arnaud Kalimuendo.

Luis Campos'  Feketelista a PSG-nél: Akár 10 távozás is előfordulhat ezen...
Fotó: marca.com

A PSG azonban két nagy problémával néz szembe. Az első a játékosaik magas fizetése, ami megnehezíti a potenciális kérők számára a megállapodást. Másodszor, van néhány olyan játékos is a listán, mint Leandro Parades, Mauro Icardi és Ander Herrera, akik nem akarják elhagyni Párizst.

Az RMC Sport vasárnap arról is beszámolt, hogy Neymar a nyáron távozhat a klubtól. Amellett, hogy Neymar jövője a levegőben van, a PSG-nek számos egyéb problémája is van, amelyekkel küzd. Sem Mauricio Pochettinót nem menesztették , sem hivatalosan nem szerződtették le a Nice edzőjét, Christophe Galtiert, mégis már tényként kezelik.

Borítókép és fotók: Catherine Steenkeste/Getty Images

Videók