Lionel Messi édesapja az asztalra csapott, ez nem tetszett neki

Most már tiszta a víz abban a bizonyos pohárban - de a legfontosabb kérdésre továbbra sem tudjuk a választ.


Lionel Messivel kapcsolatban azt gondoltuk, hogy a világbajnoki címénél már nem jöhet nagyobb szenzáció, aztán kiderült: akár még Barcelonába is visszatérhet. Mindennek természetesen a katalánok fanatikusai örülnének a legjobban, és hírek szerint a játékos is örömmel térne vissza egykori sikerei helyszínére, akiknek azonban még sok munkája lesz, hogy ennek pénzügyileg is megteremtsék az alapjait.

Ezzel ellentmondásban kürtölte világgá nemrég néhány sajtóorgánum, hogy a szaúdi Al-Hilal csapata évi 400 millió fontos fizetéssel győzte meg a klasszist arról, válassza inkább őket, ezzel kész tényként kezelve az üzlet létrejöttét. Az apuka, Jorge Messi itt lépett közbe, és közösségi oldalán közölte: lassan a hévvel.

 

 

„Senkivel semmilyen megegyezés nincs a következő évre. És nem is lesz addig, amíg Lionel nem fejezi be a szezont a PSG-vel. Azt követően megvizsgáljuk a lehetőségeinket és meglátjuk mi a helyzet, meghozzuk a döntésünket is. Pletykák örökké léteznek, sokan csak az elérés miatt használják Lionel nevét, de megerősíthetjük, hogy egyik féllel sem állapodtunk meg semmiről. Se szóban, se írásban, sehogyan.”

A bűnbánó labdaszönglőrt ismét visszafogadó párizsiaknak még mindig le kell játszaniuk négy meccset a bajnokságban, amivel a hétszeres aranylabdás kétszeres francia bajnokként dönthetne a hogyan továbbról.

Borítókép: Getty Images Europe / Aurelien Meunier

Videók