Kylian Mbappé tájékoztatta pár csapattársát a döntéséről

Ebben a szezonban még marad a PSG-nél. TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Kylian Mbappé minden valószínűség szerint tiszteletben tartja utolsó szerződési évét a Paris Saint-Germainnel. A párizsi klub nem adja fel, és a játékos nem fog komolyan összecsapni a klubbal.

Soha nem volt ilyen közel Mbappé a Real Madridhoz, de egyáltalán ahhoz, hogy elhagyja a PSG-t az érkezése óta. Viszont úgy tűnik, hogy ez még nem az a nyár lesz. A Cadena SER információi szerint a francia csatár tájékoztatta néhány barátját a párizsi öltözőben, hogy ebben a szezonban továbbra is a PSG színeiben fog játszani. Tiszteletben tartja utolsó szerződési évét.

A PSG nem hajlandó eladni Mbappét, és továbbra is abban bíznak, hogy a francia végül meghosszabbítja lejáró szerződését. A SER értesülései szerint, Mbappé továbbra is meg van győződve arról, hogy a jövője a Real Madridban van, és nem okoz gondot neki várni még egy évet. Valószínűleg a Real Madrid sem ezért dühös lenni, hiszen jövő nyáron ilyenkor ingyen csatlakozna hozzájuk Kylian Mbappé.

Sport365.hu - Al-Khelaifi kemény lesz Mbappével: A PSG Ronaldinho óta nem adott el sztárt

Ez nem meglepetés a Real Madrid számára, mivel számítottak arra, hogy meg kell várniuk, hogy a francia támadó szerződése 2022-ben lejárjon. Al-Khelaifi ezért úgy döntött, hogy nyilvánosan üzen Lionel Messi bemutatásán játékosának. „Mbappé a PSG játékosa. Kijelentette, hogy nem akarja elhagyni a klubot, tudjuk mit szeretne a jövőben.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók