Másik nővel erőszakoskodott Hakimi, felesége így reagált

A futballistának a karrierje is rámehet, ha bűnösnek találják a nemi erőszakkal kapcsolatos ügyében.


Achraf Hakimi a gyanú szerint február 25-én a lakására hívott egy 24 éves nőt Párizsban, akivel aztán erőszakoskodni kezdett. Az áldozat rémülten távozott a lakásból, majd feljelentette a világsztárt. Az elmúlt időszakban nem ő az első, aki ilyen ügybe keveredik, azt viszont korai lenne megmondani, hogy mi a teljes igazság.

Az esetnek külön érdekes szájízt adott, hogy a védőnek felesége van – igaz a hírek szerint már nem sokáig, mert Hiba Abouk az instagramon fedte fel az igazságot kettejükről és foglalt állást egyértelműen a nemi erőszakkal gyanúsított játékos kapcsán.

Ezek alapján már nem él együtt a labdarúgóval, és az ügy kirobbanása előtt is folyamatban volt a válóperük. Mint írta, az ügy szégyenletes és kellett egy kis idő neki, míg magához tért a sokktól.

„Magától értetődően az áldozatok pártján voltam és leszek is, ezért a vádak súlyosságára tekintettel csak az igazságszolgáltatás jó munkájában bízhatunk” – tette hozzá a színésznő.

A PSG focistájának karrierjét egyelőre nem érinti túlzott mértékben a vizsgálat, mind klubjában, mind a válogatottban lehetőséget kap.

Ügyvédje, Fanny Colin a Le Parisiennek korábban adott közleményében úgy fogalmazott, hogy a vádak hamisak, Hakimi pedig nyugodt, és hisz a tisztességes eljárásban.

Borítókép: Getty Images Europe /  Quality Sport Images

Videók