"Ha Mbappé nem hosszabbít, akkor a lelátóra száműzik"

A francia játékos egyetlen esélye a távozásra, Leonardo.


Kylian Mbappé a nyáron szeretne csatlakozni a Real Madridhoz, de ezt a Paris Saint-Germain elnöke nem engedi. Donato di Campli, Marco Verratti egykori ügynöke szerint a francia játékos egyetlen reménye Leonardo lenne.

Mbappé szerződése a jövő nyáron lejár, és a francia csatár mindenáron a Real Madrid játékosa akar lenni. A PSG azonban mindent megtesz, hogy meggyőzze őt a maradásról. Valójában, a le10sport.com értesülései szerint, Leonardo évente közel 25 millió eurós szerződést ajánlott Mbappénak, ugyanazt, mint Lionel Messinek, hogy hosszabbítson.

Mindennek ellenére a francia támadó továbbra sem akar maradni. Nasser Al-Khelaïfi ha szépen nem, kemény módszerrel megakadályozhatja Kylian Mbappé távozását.

„Kylian Mbappé távozása? Ugyanaz a szituáció, mint ami volt Rabiotnak. A PSG-nek ez személyes ügy, nem pénz kérdés. Azt hiszik, bármit megvehetnek. Ha Mbappé nem hosszabbít, akkor a lelátóra száműzik. Ez sem fogja őket zavarni” - mondta Donato di Campli az AS-nek.


Fotó: Inside Blanco/Twitter

Ha hinni lehet Marco Verratti egykori ügynökének, akkor a Real Madrid esélye sincs idén nyáron szerződtetni Mbappét, hacsak Leonardo nem talál ki valami megoldást.

„Kylian Mbappé Real Madridba való igazolása elég bonyolult. Az egyetlen remény Leonardo, aki focista volt. Ez fontos lehet, de még vele is nagyon nehéz szerintem. Mbappénak nem szabad megsérteni az emírt, és nem szabad azt mondani, hogy elmegy, mert az ő kezében van. Remélhetőleg szerencséje lesz, mert a PSG csak úgy nem enged el senkit. Meg akarják vásárolni a történelmet, de azt nem lehet pénzért megvenni.”

Forrás: le10sport.com
Borítókép: Twitter

Videók