Folytatódik a Neymar-saga

Alig várja az átigazolási időszakot Neymar.


Továbbra is távozni akar a francia PSG csapatától Neymar. Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy a Barcelona lesz a befutó az érte folyó harcban.

Neymar és a PSG arra van ítélve, hogy dűlőre jussanak a szezon végeztével. Mindkét fél megvizsgálja a lehetőségeket és eldöntik, hogyan is szeretnék tovább folytatni kapcsolatukat. Ettől függetlenül Neymar álláspontja változatlan: a nyáron ismét minden követ meg fog mozdítani, hogy elhagyja a klubot. Ezért hajlandó lesz bármilyen ajánlatot meghallgatni.

Annak a csapatnak, amely szerződtetni szeretné a brazil csillagot, mintegy 180 millió eurót kell kifizetnie a PSG támadójáért. Az eddigi legnagyobb kérője a Barcelona csapata.

A PSG-Neymar házasság teljesen eltér Mbappé helyzetétől. Ugyanabban a szezonban nem távozhat a két csillag, és az eddigi információk alapján a brazil fog elköszönni Franciaországtól.

Kylian Mbappé a legkapósabb játékos jelenleg Európában. Mindenki őt szeretné a csapatában tudni, beleértve a Real Madridot is, akik csak arra várnak, hogy az új futballcsillag szerződése 2022-ben lejárjon.

Forrás: Marca.com
Borítókép: Jean Catuffe/Getty Images

Videók