Donnarumma: Játszani jöttem Párizsba

Keylor Navas is ezért van ott.


A Paris Saint-Germain új szerzeményének, Gianluigi Donnarummának nincs más terve, mint átvenni Keylor Navas helyét a kezdőcsapatban.

A 34 éves Keylor Navas hosszú évek óta abszolút csúcsszinten teljesített, először a Real Madridban, most pedig a Paris Saint-Germainben. Az idei szezont megelőzően a PSG szerződtette az AC Milan csapatától Gianluigi Donnarummát. A nyáron Európa-bajnokságot nyerő olasz válogatott kapus, akit a torna legjobb kapusának választottak, nem fél a versenytől.

„A világ egyik legjobb kapusa szeretnék lenni, és ehhez áldozatot kell hoznom és alázatosnak kell lennem. A legfontosabb az alázatosság. Játszani jöttem Párizsba. A PSG engem keresett meg és engem akart. A verseny nem ijeszt meg. Keylor nagyszerű kapus, de azért vagyok itt, hogy játszhassak. A verseny jó, és segíthet abban, hogy jobbak legyünk. Játszani szeretnék, ezért mindent megteszek, hogy bekerüljek a kezdőbe, de ehhez versenyeznem kell. Kész vagyok harcolni a helyemért. Keylor nagyszerű ember, nincs problémánk egymással. Ez egy normális klubbon belüli verseny.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: La Nacíon/Twitter

Videók